HYLLNING TILL LIVET

Jag borde lätt kunna uppdatera min blogg dagligen med tanke på allt härligt livet bjuder mig. Saken är bara den att jag har fullt upp med att LEVA!  Hur som helst, nu är jag här och därmed tänkte jag bjuda er på ett smakprov av livets goda. Det enkla är ofta det bästa så jag nöjer mig med att dela med i bild med tillhörande kort presentation.


Varit på konsert med Thomas Di Leva och innan dess bjuden på för-drink ,3-rätters meny och vin på en mysig grekisk restaurang.
Shoppat loss på Kvibergs marknad           Ätit glass i vårsolen uppe på Ramberget
THINDRA   LIAH
Passat barnbarnen en hel helg. Gjorde en utflykt till Slottskogen bla.
..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tro det eller ej men jag började på detta inlägg för flera veckor sedan, men blev inte klar pga att jag inte hunnit ladda ner bilder till allt underbart som livet bjuder mig på.
När jag nu sitter här igen så inser jag att det kommer dröja ytterligare om jag ska få det här inlägget perfekt, så jag släpper helt enkelt löst det som det är med ett tillägg endast i ord istället.
..........................................................................................................................................................................................................................
Ja, vad har jag mer ägnat mig åt under min frånvaro från bloggvärlden då.
Jo, jag har träffat härliga fd arbetskollegor och bott på vandrarhem i Varberg med en kär ridlägers-kompis från 70-talet.
Mysiga stunder vid havet, inspirerande kursdagar, fantastiskt skådespeleri ( "Breaking the waves" ), härlig söndagsmiddag på restaurang, shopping, bio och förtroliga möten med nära och kära har också kryddat min tillvaro tillsammans med yoga och meditation.
Jag skulle kunna sammanfatta mina upplevelser och känslor i ett enda ord och det är KÄRLEK. Att känna kärlek i själ och hjärta är för mig att känna livet flöda. Tack universum för allt underbart du ger mig!
JAG ÄLSKAR LIVET!

Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()