FÖRÄNDRING

Väntar ni på rese-skilldringen från Thailand? I ärlighetens namn vet jag inte när den kommer eller om den kommer. Jag vet inte vart skrivar-lusten har tagit vägen och varför den har dragit sin kos. Det är som om behovet av att uttrycka mig i skrift har upphört både vad det gäller allmänna spörsmål, tankar, känslor och poesi. Nä, deprimerad är jag inte ifall ni nu skulle tänka den tanken. Jag har mycket att glädjas åt och att känna inspiration för. Kanske är det i stället så att det händer för mycket i livet just nu? Nytt jobb, nyligen påbörjat en utbildning, förändrade relationer mm mm. Det i sig känns inspirerande men jag tror att jag gör bäst i att låta den glädjen växa inom mig istället. Det är ju trots allt där den gör bäst nytta. 

Ja, jag har nog blivit mera eftertänksam tror jag, men det betyder inte att jag inte vill dela med mig i livet. Det kan jag inte låta bli att göra, men just nu känns det naturligare att göra det i verkliga möten. Det betyder inte att jag överger er, men väl att uppdateringarna kanske kommer att gå på sparlåga.

Permalink Tankar & Funderingar Kommentarer (4) Trackbacks ()

Come Back

Det har gått flera veckor sedan jag bestämde mig för en "come back"  i mitt blogg-skrivande, men först nu gör jag slag i saken. Lusten och entusiasmen har inte precis legat på topp trots mitt beslut, men den största orsaken till att jag inte fått plitat ner något är av positiv karaktär.

Jag har nämligen varit bortrest i drygt 2 och 1/2 vecka och inom kort tänker jag bjuda med er, i bild och ord, till Thailand, så att ni också får njuta lite av allt det jag upplevt.
Tills dess kan jag nämna att livet flyter på som tidigare. Flyter på? Jo, det mesta går framåt på det sätt jag önskar, men jag kan inte luta mig tillbaka för den pusselbit som behövs för att jag ska känna mig hel och till fullo tillfreds fattas fortfarande. Skönt är att veta att min tro på att finna den gör att jag kommer lyckas en dag!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()